19.02.2019, 11:50

На Рівненщині згорів магазин

Вчора, 18 лютого, виникла пожежа в магазині продовольчих та непродовольчих товарів за адресою: смт Клевань, вул. Богдана Хмельницького, Рівненського району.

Про це повідомила прес-служба ДСНС Рівненщини.

Варто відмітити, що дуже ускладнювало роботу рятувальників велика кількість горючих матеріалів, що знаходилася у середині магазину непродовольчих товарів (лаки, фарби, розчиннки, вироби з дерева, гуми, пластику та ін.). Також через низький тиск у пожежному гідранті, що знаходився поблизу місця пожежі, воду рятувальникам доводилося забирати та підвозити до місця пожежі приблизно з відстані одного кілометру від місця виникнення самої пожежі. 

Окремо з проведенням робіт по гасінню, вогнеборці проводили евакуацію продуктів харчування з магазину продовольчих товарів. 

Пожежу рятувальники локалізували о 20:25, а остаточно ліквідували о 23:40. Жертв та постраждалих не має. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі в магазині та пошкоджено частину будівлі на загальній площі 200 м.кв. Від Головного управління ДСНС на гасіння даної пожежі було залучено 5 одиниць спецтехніки та 30 чоловік особового складу рятувальників. На місці пожежі також працювала оперативна група фахівців обласного управління ДСНС.

Причина пожежі та розмір матеріальних збитків наразі встановлюються.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: